Ximo Puig anuncia que València acollirà al febrer un congrés internacional de fabricants de bateries

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat que València acollirà al febrer un congrés internacional de fabricants de bateries que suposarà una “gran oportunitat” per a mostrar les possibilitats que ofereix la Comunitat Valenciana en matèria de mobilitat sostenible i transició energètica. 

El president ha fet aquestes declaracions després de la reunió mantinguda a Brussel·les amb el director de comunicacions de l’Associació de Fabricants Europeus de Bateries Automotrius i Industrials (Eurobat), Gert Meylemans, i amb el director de Política i Afers de la UE, Pau Sanchis.

Ximo Puig ha afirmat que l’emmagatzematge de les energies renovables és un element clau per a avançar en el procés de descarbonització, i ha subratllat la puixança de la Comunitat Valenciana en aquest àmbit, en el conjunt d’empreses que formen l’Aliança Valenciana de Bateries i en totes les firmes radicades en territori valencià que aposten per la nova mobilitat.  

Eurobat compta amb més de 50 socis. En total, sumen més de 30 plantes de manufactures de bateries i 16 centres d’investigació.

Comenta la notícia