Ximo Puig assegura que 200.000 persones estaran vacunades en la Comunitat Valenciana en el primer trimestre de 2021

S’ha celebrat una reunió amb la consellera de Sanitat i el grup de treball per a la vacuna

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat que unes 200.000 persones podran estar vacunades en la Comunitat Valenciana contra la COVID-19 en el primer trimestre de 2021.

El cap del Consell ha mantingut una reunió de treball en el Palau de la Generalitat amb la consellera de Sanitat Universal, Ana Barceló, i amb membres de la comissió de vacunació del territori valencià.

El president ha explicat que les previsions són començar a rebre les primeres dosis de vacuna en gener i arribar a les 400.000 dosis rebudes durant el primer trimestre de 2021, de manera que, ja es podria haver vacunat a unes 200.000 persones en la Comunitat Valenciana.

Aquesta primera remesa està relacionada amb els compromisos de lliurament que la companyia Pfizer té amb Espanya, i es tracta de la partida que correspon a la Comunitat Valenciana, que consta de dos dosis per persona.

La vacunació començarà amb els grups prioritaris: persones que viuen en residències, personal que treballa en aquests centres, així com personal sanitari i sociosanitari i les persones vulnerables.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.