Ximo Puig destaca la “generositat responsable” de Mónica Oltra

Ximo Puig destaca la “generositat responsable” de Mónica Oltra i li agraeix el seu treball pel benestar dels valencians

El president de la Generalitat ha manifestat el seu “respecte i reconeixement” per la decisió de Mónica Oltra, presa “per a protegir el Consell i beneficiar l’interés general de la Comunitat Valenciana”
València.

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha destacat la “generositat responsable” demostrada per Mónica Oltra i li ha agraït el seu treball pel benestar dels valencians durant els seus set anys al capdavant de la vicepresidència del Consell i de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives.

Així mateix, el president ha manifestat el seu “respecte i reconeixement” per la decisió de Mónica Oltra, la qual ha considerat que ha sigut presa “per a protegir el Consell i beneficiar l’interés general de la Comunitat Valenciana”.

Ximo Puig ha assenyalat que la vicepresidenta del Consell ha sigut una persona “clau per al canvi polític, per a la regeneració de les institucions i per a la millora de la vida dels valencians i les valencianes”. En aquest sentit, ha insistit a mostrar el seu agraïment “pel seu treball en aquests set anys” i ha assegurat que “no tots els polítics són iguals”.

D’igual manera, el cap del Consell ha volgut mostrar el seu rebuig a tots els atacs, insults i amenaces que ha patit Oltra en els últims dies, i ha assenyalat que “una societat democràtica no admet aqueixa falta de respecte”.

El president també ha condemnat la instrumentalització de la Justícia per part de l’extrema dreta, i ha destacat el seu defensa del respecte a la Justícia i la presumpció d’innocència, assegurant tindre “confiança en la seua paraula”.

Ximo Puig s’ha referit a la Comunitat Valenciana com un territori “respectat, creïble i estable”, i ha assegurat que “aqueix és el requisit per a ampliar els avanços aconseguits amb l’esforç del Consell del Botànic i de tota la societat”.

Finalment, ha recordat que actualment la Comunitat Valenciana registra un màxim històric de treballadors, així com un dinamisme empresarial “líder a Espanya” i una sanitat, educació i serveis socials “més forts que mai”, i ha reiterat que la Generalitat “continuarà treballant pel progrés segur de l’únic interés primordial: l’interés dels cinc milions de valencianes i valencians”.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.