Ximo Puig: “En la Comunitat Valenciana les famílies amb dos fills seran considerades famílies nombroses”

El president de la Generalitat i secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, destaca que la mesura beneficiarà a 260.000 famílies i s’aplicarà amb caràcter general i en tots els àmbits. Des de les ajudes directes al transport públic i l’educació”

El president es reuneix amb alcaldes i candidats del PSPV-PSOE a les Alcaldies de tota la Comunitat Valenciana. Per a “reafirmar el nostre compromís conjunt” i reivindicar el municipalisme. “Hem posat en marxa el Fons de Cooperació Local i el Pla Edificant, i hem fet costat als municipis en risc de despoblació”

Les famílies amb dos fills seran considerades famílies nombroses

El president de la Generalitat i secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig. Ha anunciat hui que “en la Comunitat Valenciana les famílies amb dos fills seran considerades famílies nombroses”. “Farem costat a les joves parelles que desitgen tindre fills i a defensar la capacitat d’augmentar la família sense que les limitacions econòmiques siguen una barrera”. Ha avançat el president. En aquest sentit, ha destacat que “la mesura beneficiarà a 260.000 famílies i s’aplicarà amb caràcter general i en tots els àmbits. Des de les ajudes directes al transport públic i l’educació”.

Així s’ha manifestat després de la reunió mantinguda aquest matí amb alcaldes i candidats del PSPV-PSOE a les Alcaldies de tota la Comunitat Valenciana. Una trobada que el secretari general del PSPV-PSOE ha celebrat per a “reafirmar el nostre compromís conjunt”. “Aquest Govern ha sigut més municipalista que qualsevol altre. Hem posat en marxa el Fons de Cooperació Local i el Pla Edificant, i hem fet costat als municipis en risc de despoblació”, ha recordat el secretari general del PSPV-PSOE.

“Estem treballant per la gent i amb la gent per a millorar la vida de les persones”.

En la mateixa línia, ha subratllat que “des de 2015 hem forjat una aliança efectiva entre els ajuntaments i la Generalitat”. A més, el president ha assegurat que “estem treballant per la gent i amb la gent per a millorar la vida de les persones”. “Hem parlat del gran repte de l’habitatge, volem que aquesta legislatura siga la legislatura de l’habitatge i que els ciutadans tinguen aqueix dret”. Ha explicat el president Ximo Puig.

Sobre la seua proposta per a la Comunitat Valencian. Ha recalcat que la seua intenció és “intentar ajudar i estar sempre al costat de les famílies i la societat valenciana”. Sobre aquesta qüestió, ha destacat que “ja ho hem fet en matèria de política fiscal, ara els que menys tenen són els que menys paguen d’Espanya”. “Volem continuar fent política i justícia social”, ha conclòs el president.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.