Ximo Puig fixa com a prioritat la participació de la C. Valenciana en consorcis europeus per a optar al fons addicional de 80.000 milions de la UE

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat que la Comunitat Valenciana participa ja en tres consorcis europeus que desenvoluparen projectes vinculats a la recuperació econòmica i que opten a ser finançats per la Unió Europea a través d’un fons de 80.000 milions d’euros, addicionals als 750.000 milions que ja s’han assignat als països.

El president de la Generalitat, després de la reunió amb el director general de Coordinació de l’Acció del Govern i responsable de l’Oficina Valenciana per a la Recuperació, Juan Angel Poyatos, ha destacat que la participació de la Comunitat Valenciana en consorcis paneuropeus és una prioritat per a la Generalitat, ja que permet, al marge de compartir projectes, optar a una línia de finançament que la Unió Europea destina de manera exclusiva a les aliances entre regions europees per a desenvolupar projectes de manera conjunta.

L’Oficina Valenciana per a la Recuperació que ja està en funcionament, és l’encarregada de desenvolupar les línies d’actuació i articular la col·laboració públic-privada.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.