Ximo Puig ha assistit a la fase de grups de la Copa Davis que enfronta a Espanya i Sèrbia

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha assistit en el Pavelló Font de Sant Lluís de València a la fase de grups de la Copa Davis que enfronta a Espanya i Sèrbia. Puig ha destacat la importància de tenir una competició tan prestigiosa com la Davis a València, de tenir al seleccionat espanyol jugant els seus partits al pavelló del València Basket i, sobre tot, de tenir a un tenista valencià com Roberto Bautista a la selecció. 

Aquesta competició se celebra de manera simultània fins el 18 de setembre en quatre ciutats: València, Hamburg, Bolonya i Glasgow. A València es jugaran els partits del grup d’Espanya, el grup B, en el que també participen Canadà, Corea del Sud i Sèrbia, que va perdre contra l’amfitriona per 3 partits a 0. 

De moment, a València només es disputarà la fase de grups, el grup B. La fase d’eliminatòries, des de quarts fins a la final de la Copa Davis, es disputarà a Màlaga. L’objectiu de la Generalitat, segons Puig, és que això canvie als pròxims anys.

València té l’oportunitat de veure a La Fonteta a l’equip nacional, format per Roberto Bautista, Albert, Ramos-Vinolas, Pedro Martínez, Marc Granollers i l’actual número 1, el més jove de la història, Carlos Alcaraz.

Comenta la notícia