Ximo Puig visita la planta de fabricació de plaques solars PV Hardware Solutions

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha visitat este divendres l’empresa PV Hardware Solutions. Situada a Xest i que es dedica a la fabricació d’estructures i seguidors solars intel·ligents. De la qual ha destacat el seu lideratge mundial en l’àmbit de les fotovoltaiques i la seua aposta per la “permanent renovació i innovació”.

Així, Puig ha assegurat que l’objectiu del Consell és compatibilitzar l’obtenció “del màxim de potència” procedent d’energies renovables. Amb l’atenció a les necessitats del territori i preservar “els espais més vulnerables”.

Així mateix, ha reiterat la posició “inequívocament favorable” del Govern valencià per les fotovoltaiques i, en general, per les energies renovables. “Gràcies a les quals podem lluitar contra el canvi climàtic i ser capaços de generar una energia verda que faça cada vegada més prescindibles les energies fòssils”. Ha manifestat.

En el transcurs de l’acte, el president ha insistit en el suport del Consell a les energies renovables perquè constitueix una “indústria generadora de noves oportunitats”.

A més,  ha valorat la posició com a líder global en la producció de seguidors solars de l’empresa PVH situada a Xest. De la qual ha destacat la seua contribució al fet que la implantació de les renovables es duga a terme amb empreses situades en la Comunitat Valenciana.

PV Hardware Solutions, pertanyent al grup Gransolar. És considerada com el tercer proveïdor del món de dispositius mecànics necessaris per a orientar els panells de les plantes fotovoltaiques. Amb una quota de mercat de prop del 10%.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.