Xirivella encén el Nadal aquest dissabte amb la Fireta de Nadal i la Nit de Tapes

A partir de les 11 hores a l’entorn del mercat municipal

Xirivella dona la benvinguda al Nadal aquest dissabte amb la celebració de la Fireta de Nadal i la Nit de Tapes. Dotze hores d’activitats, música, tallers, contacontes, gastronomia… i fins a neu! “La Fireta és un gran reclam per a tota la ciutadania de Xirivella, des dels més xicotets als més grans.

Un any més tornem a comptar amb el comerç i les associacions de Xirivella. A més, tindrem novetats com un canó de neu, l’encesa de llums, un Taller de Llec i un Rocòdrom pels drets de la infància, que és una proposta del CLIX, el Consell Local d’Infància compost pels més xicotets de la ciutat. Tot ho rematem amb la Nit de Tapes, en la qual gaudirem de les tapes que ens preparen els nostres comerciants del Mercat Municipal de Xirivella amb música en directe”, destaca Isabel Torres, regidora de Comerç Local i Participació.

La jornada començarà a les 11 hores a l’entorn del mercat municipal, quan òbriguen els llocs dels comerços i associacions que participen en la Fireta. Al matí hi haurà un rocòdrom amb el lema ‘Escalant pels Drets’ per a conéixer els drets de la infància. També es realitzarà un ludo-taller ‘Print & Play’, un contacontes i un concert de Nadal a càrrec de la Coral Polifònica La Llum de Xirivella. A la vesprada, hi haurà un taller ‘Llec Smart City’, photocall de Nadal, contacontes amb marionetes i un canó de neu per a tenyir Xirivella de blanc.
En acabar la Fireta, l’activitat continuarà en el mercat municipal amb la Nit de Tapes. De 20 a 23 hores es podrà degustar gran varietat de tapes i tot això amenitzat amb un concert de Cicco Tiñone, músic de Xirivella.
PROGRAMACIÓ NADALENCA
L’activitat nadalenca continuarà l’endemà amb la celebració de la II Sant Silvestre ‘Ciutat de Xirivella’, en la qual hi ha un miler de persones inscrites. El mateix diumenge també se celebrarà el Dia Internacional del Migrant en la plaça Gerardo Garcés i, a la vesprada, es projectarà la pel·lícula ‘Lilo, el meu amic el cocodril’ en dues sessions, a les 17 i a les 19.15 hores en el teatre auditori municipal. El dimecres 21 tots els escolars visitaran l’Arbre dels Desitjos en la plaça de la Concòrdia, on deixaran les seues peticions. Posteriorment se celebrarà un concert.

Després del dia de Nadal, el dilluns 26 torna el cinema familiar amb la pel·lícula ‘Pare no hi ha més que un 3’, que es projectarà a les 17 i a les 19.15 hores en el teatre auditori. Els dies 28 i 29 de desembre, en el Centre Jove hi haurà una doble jornada d’activitats tecnològiques per als joves. És una de les activitats que cada any compta amb més demanda per part del públic juvenil amb jocs de realitat virtual, e-sports, PlayStation i Nintendo Switch.


No faltarà la música amb l’espectacle ‘Ogre, el musical. Tribut a Shrek’, que se celebrarà el 29 de desembre, i el concert de Ramonets+Sedajazz Big band Kids el 3 de gener, tots dos començaran a les 18 hores en la plaça Gerardo Garcés.

La fira de Nadal amb atraccions per al públic infantil s’instal·larà del 29 de desembre al 2 de gener al pati de l’Escola d’Adults. I es posarà el fermall a la programació nadalenca amb la Cavalcada de Reis, que començarà a les 17.30 en el Barri de la Llum, i a les 18 hores en el centre de la ciutat.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.