Alzira arreplega quasi 260.000 quilos de cendra a la nit de la cremà

El servei de neteja d’Alzira ha arreplegat un total de 259.820 quilos de cendra durant la nit de la cremà. Des de la regidoria de Serveis Urbans s’ha coordinat la neteja dels 35 punts on les comissions falleres d’Alzira planten i cremen els seus monuments. A més el personal de neteja s’ha encarregat de tenir els carrers nets i en condicions òptimes durant les festes, i complir així l’objectiu marcat de mantenir Alzira neta mitjançant les mesures posades a l’abast dels casals fallers de proporcionar-los papereres de cartó i contenidors de vidre per facilitar el reciclatge i el seu desplaçament.  

L’empresa adjudicatària de neteja de l’Ajuntament d’Alzira, FOVASA, van començar el dispositiu en la nit de la cremà a les 00:00 hores, amb operaris i suport tècnic de banyeres, sis camions bolquet i cinc pales, dispositiu que finalitzava a les 9:00 hores del matí del dia 20 de març. 

La neteja durant la celebració de les falles també s’ha ampliat a esdeveniments com la Crida, la Cavalcada del Ninot, mascletades, la macrodespertà, l’Ofrena de Flors a la Mare de Déu del Lluch i el pasdoble.

El regidor de Serveis Urbans, Fernando Pascual, ha destacat que “El treball realitzat per els treballadors i treballadores de l’empresa FOVASA, així com els encarregats de la coordinació de neteja durant la setmana fallera ha estat clau per aconseguir d’Alzira una ciutat neta al llarg del període de festa arreu de tota la ciutat i concretament als voltants dels casals i monuments”.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia