Alzira serà la seu del X Campionat Mundial de Pilota 2023

El X Campionat Mundial de Pilota se celebrarà a Alzira. La ciutat serà la seu de l’esdeveniment que tindrà lloc durant març i abril de 2023. Així ho ha anunciat la Consellera d’Educació, Cultura i Esport, Raquel Tamarit, en roda de premsa acompanyada per l’alcalde de la ciutat, Diego Gómez i el president de la Confederació Internacional de joc de la Pilota,  Alberto Soldado. Un esdeveniment que contarà amb una aportació de Conselleria de 100.000 euros.

L’acte inaugural es realitzarà en el Trinquet de la ciutat on es portarà a terme un homenatge a la icona de la pilota valenciana, El Genovés.

Tamarit ha destacat que Alzira reuneix totes les condicions estructurals, de comunicació i serveis per tal d’acollir aquest campionat.

Les ubicacions disposades pel campionat seran; el Trinquet i el Camp de Venècia. També cap la possibilitat que la plaça Generalitat, l’Avinguda Lluís Suñer o les Muralles puguen acollir alguna de les disciplines.

Alberto Soldado, president de la Confederació Internacional de joc de la Pilota, ha posat en valor la importància de poder celebrar un esdeveniment tan important en la ciutat d’Alzira. 

Des de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Alzira, Fernando Pascual ha destacat el fet que en la celebració del Mundial de Pilota es realitze un homenatge a una de les figures més important d’este esport com ha sigut, El Genovés.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.