Burjassot inicia, amb la Baixada, els actes en honor a la festa de la Patrona, la Verge del Cap

És sens dubte la processó més multitudinària de l’any i, també una de les més esperades. És la Baixada de la Verge del Cap, patrona de Burjassot, des de la seua llar habitual, l’Ermita dels patrons del municipi, fins a l’Església Parroquial de San Miguel Arcàngel on avui mateix començarà el novenario en honor a la Verge, fins a així arribar als últims dies de setembre, quan Burjassot celebre la festivitat de San Miguel Arcàngel i la festa de la seua patrona.

La processó va començar a les 20h, amb la presència i companyia de l’Alcalde de la localitat, Rafa García; el regidor de Festes, Manuel Pérez Menero; la regidora de Falles, Estefanía Ballesteros i la regidora d’Educació, Olga Camps. A més, les clavariesas de la Junta del Novenario i les clavariesas de la Verge del Cap, van estar acompanyades per tota la família fallera de Burjassot i per la resta de clavaries amb les quals explica Burjassot.

Després de creuar la Plaça de l’Ajuntament i el carrer Jorge Juan, es va disparar un impressionant ramillete de focs artificials, just quan la imatge de la Verge del Cap feia la seua entrada en la Plaça de Els Furs. Ja a l’interior del temple parroquial es va procedir al tradicional sorteig de les medalles de la Verge. Avui, començarà el primer dia de Novena, a les 19:30h.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.