Carlos Mazón acorda amb els bombers forestals un pla de xoc per estabilitzar la plantilla i dotar-los de millors serveis i recursos

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha anunciat un pla de xoc en col·laboració amb els bombers forestals de la Comunitat Valenciana per estabilitzar la plantilla i millorar els seus serveis.

Aquest pla inclou la creació d’un tercer torn amb una inversió significativa per augmentar l’operativitat i la seguretat les 24 hores del dia.

S’espera que aquest nou torn entre en funcionament aquest mateix any, el que permetrà millorar la capacitat de resposta davant emergències forestals i dotar d’estabilitat laboral als bombers, els quals podran estabilitzar la seua situació en incorporar-se al nou torn.

A més, s’ha acordat prolongar la contractació de reforços fins que s’implemente el tercer torn, la qual cosa garantirà una transició fluida i la continuïtat del servei. S’iniciarà també una negociació per millorar el conveni col·lectiu i abordar la situació laboral dels treballadors.

A més de la millora en les condicions laborals, es posarà en marxa un pla per renovar l’equipament dels bombers forestals, amb especial atenció a la incorporació d’autobombes. Carlos Mazón ha destacat aquest acord com una fita en l’estabilització i millora de la seguretat dels bombers forestals, reconeixent el seu paper crucial com a proveïdors d’un servei essencial i agraint el seu professionalisme.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.