Club Lectura Alaquàs

La Biblioteca Municipal Ausiàs March acull aquesta activitat amb la participació d’una vintena de persones que van raonar sobre l’obra ‘La sociedad literaria del pastel de piel de patata de Guernsey’ de les autores Mary Ann Shaffer i Annie Barrows 

Una vintena de persones van participar ahir dimecres 23 de febrer en la primera sessió del Club de Lectura per a persones adultes de l’any 2022. L’activitat va tindre com a protagonista l’obra ‘La sociedad literaria del pastel de piel de patata de Guernsey’ de les autores Mary Ann Shaffer i Annie Barrows.

L’activitat es va iniciar a càrrec de la coordinadora de la Biblioteca Municipal d’Alaquàs i moderadora de l’activitat, Desirée Mellado, qui va realitzar una introducció de la biografia de les autores i va contextualitzar aquesta novel·la epistolar ambientada en l’Anglaterra de la Segona Guerra Mundial que s’ha convertit en un clàssic indiscutible sobre el poder de la paraula i el valor de la literatura com a refugi i consol en temps difícils.

A continuació, la moderadora va suggerir a les i els participants unes preguntes sobre l’obra per tal d’iniciar el club. Les i els lectors van demostrar un gran interés i coneixement d’aquesta novel·la treballada prèviament de manera particular i en la qual es van trobar molts paral·lelismes amb la situació de pandèmia viscuda recentment.

Des de la Biblioteca s’ha destacat l’alt nivell mostrat per les persones participants pel que fa al coneixement de la literatura i l’interés per aquest tipus d’activitat. Per això, s’ha decidit que el club es realitze una vegada al mes amb l’objectiu de continuar fomentar aquest tipus de dinàmiques. D’aquesta manera el club es reunirà l’últim dimecres de cada mes. Les pròximes novel·les a treballar seran ‘Frankenstein’ de Mary Shelley i ‘Insolación’ d’Emilia Pardo Bazán.

Aquesta activitat forma part de la programació cultural organitzada per la Biblioteca Municipal Ausiàs March que comptarà al llarg de l’any amb una diversitat d’activitats per a tots els públics amb l’objectiu d’afavorir, potenciar i estimular l’apropament de la ciutadania als llibres i millorar els seus hàbits lectors a més de fomentar l’aspecte lúdic de la lectura.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia