Compte arrere per a gaudir a València de ‘Superpop amb Warhol’: l’exposició més esperada del rei del Pop Art

L’exposició del mític artista obrirà al públic el dijous 29 de setembre a la vesprada en el Saló Noble de l’Ateneu

BenQ Digital Camera

La ciutat de València gaudirà a partir del dijous 29 de setembre a la vesprada del mític rei del Pop Art, Andy Warhol. Les portes de l’Ateneu Mercantil s’obriran al públic valencià, que podrà visitar ‘Superpop amb Warhol’. Es tracta d’una exclusiva exposició composta per 112 obres originals de la icona del Pop Art internacional. L’exposició podrà visitar-se fins al 29 de gener de 2023 en el Saló Noble de l’Ateneu Mercantil.

Continuant amb el seu tour internacional, i després de conquistar al públic madrileny, Next Exhibition presenta una selecció actualitzada a València.

La mostra fa un recorregut històric i professional de l’artista en relació amb els nombrosos sectors en els quals va treballar. La selecció d’obres inclou algunes de les principals, com la famosa sopa Campbell, Mao i, per descomptat, Marilyn Monroe.

No obstant això, és una oportunitat única de veure peces que rares vegades han sigut exposades en altres ciutats del món, com la seua sèrie “Ladies & Gentleman”, en la qual va retratar a la comunitat Drag Queen i transsexual de Nova York dels anys 70, o obres del seu primer període com a dissenyador publicitari.

L’exposició compta també amb un vídeo d’una de les integrants de La Factory, l’espai de trobada i creació regentat per Andy Warhol durant els anys 60. Així mateix, també els més xicotets comptaran una xicoteta àrea on podran dibuixar i acolorir algunes de les seues obres emblemàtiques.

Aquesta exposició permet al visitant reflexionar sobre qui va ser Andy Warhol, quin va ser, i és, la seua importància per al sector artístic i, sobretot, què és el Pop Art, de la mà del seu artista més representatiu.

Comenta la notícia