Creu Roja i la Diputació de València estableixen mecanismes de coordinació

Creu Roja i la Diputació de València estableixen mecanismes de coordinació per a la resposta a les persones procedents d’Ucraïna

El president de la Diputació de València, Toni Gaspar, i el president autonòmic de Creu Roja a la Comunitat Valenciana, Rafael Gandia, s’han reunit per a compartir informació sobre la labor de Creu Roja per a donar resposta a la crisi a Ucraïna i articular mecanismes de coordinació.

El president de la Diputació de València, Toni Gaspar, i el president autonòmic de Creu Roja a la Comunitat Valenciana, Rafael Gandia, es van reunir ahir per a abordar projectes conjunts. La principal qüestió que es va abordar en la trobada és la resposta a les necessitats de les persones procedents d’Ucraïna a la província de València, en coordinació amb totes les administracions públiques.


En aquest sentit, cal recordar la intensa labor que realitza Creu Roja tant a Espanya com a nivell internacional per a proporcionar ajuda en dispositius d’acolliment, d’allotjament, suport psicològic i acompanyament. La Diputació de València complementarà la resposta humanitària que Creu Roja ve donant a les persones afectades per la crisi a Ucraïna.


En la recepció ha participat la diputada de Benestar Social, Pilar Sarrión, que ha valorat positivament els resultats del projecte “Acompanyament en processos d’inclusió” finançat per la Diputació de València i que fa costat als serveis socials dels municipis amb menys de 5.000 habitants del Racó d’Ademús, La Vall d’Albaida i La Regió muntanyenca. En el marc d’aquest projecte, Creu Roja va atendre en 2021 a un total de 4.469 persones de les 56 poblacions participants, gràcies a la implicació de 262 persones, principalment voluntàries.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia