El Consorci de Bombers de València aprova una línia d’ajudes per a traslladar i acollir refugiats ucraïnesos

1

El Consorci de Bombers de València ha aprovat una important línia d’ajudes perquè personal del Consorci puga traslladar i acollir a la província de València refugiats d’Ucraïna. L’import màxim subvencionable és de 3.000,00 € per sol·licitud rebuda en el cas de transport de refugiats i de 50 euros per persona acollida i fins a un màxim de 6 mesos en el cas d’ajuda per acolliment.

Segons ha explicat la presidenta del Consorci, Maria Josep Amigó, “després de desencadenar-se la guerra, una part del personal del Consorci ens havia mostrat el seu desig a prestar ajuda a Ucraïna, per la qual cosa des de la direcció hem establert les vies més efectives per dur-ho a terme, aprovant esta línia de subvencions que tenen un clar interés humanitari”. 

Així, en el cas de les ajudes per a transport de refugiats, la sol·licitud de les ajudes s’hi haurà de tramitar a través de les diferents associacions esportives i culturals dels parcs degudament conformades dins de l’àmbit del CPBV, i en el cas de les sol·licituds d’ajuda per acolliment les hauran de realitzar els propis treballadors del Consorci en la seua qualitat d’acollidors. 

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia