El parc de bombers de Catarroja rep un reconeixement per la seua tasca durant la pandèmia

El parc de bombers de Catarroja ha rebut un reconeixement de l’Ajuntament d’esta localitat pel seu treball durant la pandèmia, una condecoració que ha sigut recollida pel cap de bombers d’este parc, José Balbastre, en un acte públic celebrat hui al municipi. 

Este reconeixement posa en valor la dura tasca duta a terme per estos efectius del Consorci Provincial de Bombers de València durant els temps més complicats de la pandèmia, sense abandonar en cap moment a la ciutadania. Un guardó que també ha arribat a altres cossos d’emergències com ara els de Policia Local,  Guardia Civil i Protecció Civil. 

La presidenta del Consorci Provincial de Bombers de València, Maria Josep Amigó, que ha dut a terme un parlament durant l’acte, ha agraït a l’Ajuntament de Catarroja este reconeixement, indicant que el treball dels cossos d’emergència “no ha estat fàcil perquè ningú estàvem preparats per a l’envergadura d’esta pandèmia, però els bombers i la resta de cossos han estat al costat de la ciutadania, demostrant que són un personal essencial a l’altura de les circumstàncies”. “Porten al seu ADN el fet d’ajudar a la ciutadania en moments difícils”, ha afegit Amigó. 

L’acte, celebrat a les instal·lacions de la Masia de las Estrellas de Catarroja, ha tingut un nodrit públic assistent que no s’ha perdut detall d’este event. 

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.