El Pont de les Flors ja porta el nom de Rita Barberá

Catalá afirma que posar el nom de Rita Barberá al Pont de les Flors “suposa posar en valor a una Alcaldessa que va treballar durant 24 anys sense descans per a posar a València en el mapa”


Els tècnics de l’Ajuntament de València han acudit aquest matí al pont, entorn de les 11am, i han procedit a canviar la denominació amb una nova retolació


La proposta s’afig al nomenament de Rita Barberá com a alcaldessa honoraria de la ciutat a títol pòstum

L’alcaldessa de València, María José Catalá, ha anunciat que, des d’aquest matí, el “Pont de les Flors” ja es diu “Pont de les Flors – Rita Barberá”. El canvi de denominació, segons ha explicat Catalá, “suposa posar en valor a una Alcaldessa que va treballar durant 24 anys per la nostra ciutat, entregant la seua vida per a liderar València i posar-la en el mapa”.

Tècnics municipals han acudit aquest matí al pont, entorn de les 11 hores, per a començar a fer els treballs de canvi de retolació, que han conclòs dues hores després.

“S’honra així a una de les persones que més han contribuït amb el seu treball a construir la ciutat de València que hui gaudim tots. Una València oberta, capaç i amb infraestructures capdavanteres. És de justícia reconéixer-ho i així ho hem fet”, ha afirmat l’alcaldessa.

La proposta per al canvi de denominació del Pont de les Flors s’afig al nomenament de Rita Barberá com a alcaldessa honoraria de la ciutat a títol pòstum, que es va aprovar dimarts passat en el Ple de l’Ajuntament.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.