El PSPV-PSOE d’Alzira i Guadassuar han celebrat l’1 de Maig davant el monunent als caiguts del cementeri

bandera-psoe

Els socialistes d’Alzira i  Guadassuar hem celebrat al cementeri municipal d’Alzira l’1 de maig.

Un dia important, en el qual rendim homenatge als caiguts que el valor d’enfrontar les dificultats per aconseguir uns drets, que a hores d’ara cada un de nosaltres disfrutem.


Fernando Pascual, president de l’agrupació socialista d’Alzira i de la comarca,  s’ha dirigit als presents destacant al seu discurs: “Hui no és un 1r de maig com un altre, hui és un dia especial perquè hem de celebrar la situació en la que es troba el país a pesar d’haver travessat un parell d’anys difícils i complicats. La situació laboral és òptima i Espanya continua avançant baix el Govern presidit per Pedro Sánchez”.


Cal recordar que en 1885, un grapat de treballadors eixien al carrer per fer visible el seu missatge, una octavilla que parlava  d’un dia de rebel·lió, no de descans, un dia que amb força, la unitat de l’exercit dels treballadors es va mobilitzar, en contra del que en aquell temps era injust. Un dia de protesta contra l’opressió i la tirania, contra la ignorància i la guerra de tot tipus. Un dia en el que començava la jornada de huit hores.


Malauradament aquells que eixiren al carrer, fent ús de la llibertat d’expressió, foren detinguts i empresonats, pel que el règim d’aquell moment interpreten anar en contra del sistema.
I cada any, els socialdemòcrates continuem la lluita que començaren els nostres companys i companyes, un fet  que ha marcat el nostre futur, que ens han donat un drets pels quals hem de continuar treballant davant les dificultats i sense por, sent valents i mirar al capdavant amb il·lusió i esperança.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia