El Trofeu Paco Campillo destinarà la seua recaptació a l’associació de Familiars de l’Autisme de Sueca (APASU)

Des de l’associació se sol·licita la col·laboració de les empreses de la ciutat perquè aporten regals a la rifa que es realitzarà el dia del partit

L’Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria d’Esport, ha presentat una nova edició del Trofeu Paco Campillo que, en esta ocasió, enfrontarà a emblemàtics veterans del València CF contra un equip de veterans de la SD Sueca, organitzadors de l’esdeveniment. El partit tindrà lloc divendres que ve 30 de setembre, a les 19.30 hores, al Camp de l’Infantil, i segons ha anunciat la regidora d’Esports, Celia Beltrán, la recaptació serà destinada íntegrament a l’Associació de Pares i Familiars de persones amb trastorn de l’espectre de l’Autisme de Sueca (APASU).

“Fa ja algun temps que des de l’associació se’ns va traslladar la necessitat d’aconseguir més fons per a continuar desenvolupant iniciatives, i vam pensar que seria una bona oportunitat aprofitar la celebració d’este esdeveniment esportiu. L’entrada tindrà un preu de 4 euros, i volem també des d’ací convidar a les empreses i associacions de la ciutat al fet que col·laboren aportant algun regal per a la rifa que es realitzarà el dia del partit”, ha assenyalat Celia Beltrán, qui també ha volgut animar a la ciutadania a acudir al camp i participar d’este dia solidari i, si no és possible, que participen a través de la Fila Zero amb les seues aportacions.

Per la seua part, Sonia Perucha, directiva d’APASU, ha mostrat el seu agraïment a l’Ajuntament de Sueca “per comptar amb nosaltres per a este partit benèfic, especialment a la regidora d’Esports. Per a nosaltres és un orgull participar per l’oportunitat que se’ns brinda de donar-li una major visibilitat a les famílies de Sueca que tenen entre els seus membres a alguna persona amb autisme. Iniciatives com esta ens espenten per a continuar treballant per a realitzar més activitats”. L’associació APASU integra en l’actualitat a 50 famílies no sols de Sueca sinó de tota la Comunitat Valenciana. Així mateix, Sonia Perucha ha volgut sol·licitar també la col·laboració d’empreses de la ciutat perquè aporten regals per al sorteig que es realitzarà en el camp. 

L’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, ha volgut animar a la ciutadania al fet que acudisca divendres que ve a gaudir del partit, “per la persona a la qual està dedicat este trofeu, Paco Campillo, i al mateix temps, que acudisquen per a col·laborar amb una important causa solidària com és la labor que realitza l’associació APASU”. 

Les entrades tindran un preu de 4 euros i es podran aconseguir el mateix dia del partit. A més, s’ofereix una Fila Zero en la qual es podrà col·laborar a través d’un bizum al 06010 o del compte del banc de l’associació.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.