Els Fons Europeus deixen més de 3.000 milions d’euros a la Comunitat Valenciana

El president de la Generalitat, Ximo Puig, va demanar a Brussel·les, en la reunió mantinguda amb el vicepresident econòmic de la Comissió Europea, Valdis Dombrovskis, que la Unió Europea agilitzara l’execució dels Fons de Recuperació impulsats per l’organisme europeu, i que aquests pugueren arribar a les pimes. Així ho va declarar en les dues jornades de treball a Brussel·les, on es va reunir també amb el Comité Europeu de les Regions (CdR) i l’Associació de Fabricants Europeus de Bateries Automotrius i Industrials (Eurobat).

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha declarat, al respecte  que, així, es constata el alt grau d’execució dels 3.126 milions d’euros que han aplegat a la Comunitat Valenciana dels Fons Europeus els quals suposen una recuperació efectiva de l’economia. Des del Consell es prendran les mesures més adequades per tal que es puga arribar a tot el territori, donant suport a les Pimes. Un Fons Europeus que siguen d’utilitat per a la recuperació, l’ocupació i frenar la recessió.


Puig, declarava fa uns dies que, en la segona ronda d’aquests fons, la Generalitat presentarà projectes destinats a finançar empreses amb capital de risc, a finançar la construcció d’habitatge social i a millorar el capital circulant de signatures en problemes de liquiditat.

Comenta la notícia