Els Llibrets de les Falles 2024 ja són a les biblioteques de Paterna

Aquesta setmana ha tingut lloc l’acte oficial de lliurament de Llibrets que s’ha celebrat en el Centre Cultural Alborgí

Ha comptat amb l’assistència del regidor de Biblioteques i Museus, Roberto Usina, la Fallera Major 2024 de Paterna, Sheila Díaz al costat de representants de la Junta Local Fallera (JLF) i les diferents comissions que participen en la iniciativa

El regidor de Biblioteques i Museus, Roberto Usina. Ha destacat “el gran acolliment d’aquesta iniciativa amb la qual posem en valor a Paterna, Ciutat del Foc i ciutat de cultura festera i fallera. Amb la qual ampliem ja per tercer any consecutiu aquesta secció especial de Publicacions a les nostres Biblioteques i agències de lectura”

Les biblioteques municipals de Paterna ja han rebut la donació de Llibrets de Falla d’enguany per part de les diferents comissions falleres de la ciutat.

En un ambient de germanor, l’acte de lliurament d’aquests exemplars fallers que ha tingut lloc aquesta setmana en el Centre Cultural Alborg. Ha comptat amb la presència del regidor de Biblioteques i Museus, Roberto Usina. La Fallera Major de Paterna, Sheila Díaz al costat de representants de la Junta Local Fallera (JLF). I les diferents comissions que participen en la iniciativa.

Gran acolliment d’aquest projecte amb la qual posem en valor a Paterna, Ciutat del Foc i ciutat de cultura festera i fallera

Referent a això, el regidor de Biblioteques i Museus, Roberto Usina. Ha destacat “el gran acolliment d’aquest projecte amb la qual posem en valor a Paterna, Ciutat del Foc i ciutat de cultura festera i fallera. Amb la qual ampliem ja per tercer any consecutiu aquesta secció especial de Publicacions a les nostres Biblioteques i agències de lectura del municipi”.

D’aquesta manera, aquesta cita cultural ha reunit fallers i falleres. Així com diversos representants de les respectives juntes directives de les comissions de La Canyada, Vicente Mortes, Vicente Lerma-El Clot, Jacinto Benavente–Alborxí, Sant Roc, Mariano Benlliure, Campament, El Vaig moldre, Dos de Maig, Terramelar, Crist de la Fe, L’Amistat i Enric Valor.

Finalment, Usina ha recordat a aquelles comissions falleres que per circumstàncies encara no disposen de la seua Llibret llest “podran sumar-se a aquesta iniciativa fent lliurament dels mateixos en les pròximes setmanes”.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.