Els Reis Mags no faltaran a la seua cita amb les xiquetes i els xiquets de Burjassot el 5 de gener

Perfilant els últims detalls de la seua estada a Burjassot, els Reis Mags ja han confirmat que estaran en el municipi el pròxim dia 5 de gener. I, no sols a la vesprada sinó que, les seues Majestats, tenint en compte la situació sanitària actual i perquè tots els xiquets i les xiquetes que vulguen veure’ls puguen fer-ho amb totes les garanties sanitàries, estaran des d’al matí en el municipi.

Per a evitar aglomeracions, els Reis Mags, en contacte directe amb la Regidoria de Festes, dirigida per Manuel Pérez Menero, estaran de manera simultània en dos punts del municipi, el Pavelló Cobert i l’Auditori de la Casa de Cultura als quals es podrà accedir únicament amb la invitació gratuïta que s’haurà de sol·licitar en aquest ENLLAÇ a partir del dilluns 14 de desembre a les 09.00 hores.

En aquesta sol·licitud caldrà triar tant l’hora en la qual es vol veure als Reis, a les 11.00 hores, a les 12.45 hores, a les 17.00 hores o les 18.45 hores, l’espai en el qual se’ls vol veure i el nombre de xiquets que aniran acompanyats només d’un adult. Podran ser tres xiquets com a màxim acompanyats per un adult o, en el cas de Famílies Nombroses, un adult amb tots els xiquets de la casa (en el cas que siguen més de tres). En el cas que algun dels xiquets tinga mobilitat reduïda, a l’hora de realitzar la sol·licitud d’invitació, han de seleccionar el Pavelló Cobert.

Els emissaris dels Reis han assenyalat que, en el cas de cobrir-se tots els horaris previstos, es procedirà a ampliar els mateixos i, si és necessari, Les seues Majestats arribaran a Burjassot dies abans del 5 de gener amb l’objectiu que cap xiquet ni xiqueta del municipi es quede sense poder veure’ls. Si es crea una llista d’espera, s’avisarà a les persones apuntades de la nova data i dels horaris en els quals estaran Les seues Majestats a Burjassot.

“Els nostres xiquets estan sabent afrontar la pandèmia d’una manera molt responsable i ens estan donant a tots una lliçó impagable ja que han hagut d’estar molts mesos sense eixir de casa. Són un exemple a seguir i, en cap concepte, volíem que es quedaren sense poder gaudir de la màgia de la visita dels Reis Mags”, tal com ha assenyalat l’Alcalde de Burjassot, Rafa García, “amb totes les mesures de seguretat, mantenint la distància social, garantint l’aforament permés i l’adopció de totes les mesures Covid establides, volem que els més xicotets gaudisquen dels Reis, que els vegen i puguen entregar-los les seues cartes en un dels dies més especials i de major il·lusió per a tots ells i, més si cap, enguany”.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.