Èxit en el tancament de sobres dels Jocs Florals presidit per les Falleres Majors de Torrent

Ahir les Falleres Majors de Torrent, Maria Peris i Vega Montero, junt a les seues Corts d’Honor, van assistir al tancament oficial de sobres dels Jocs Florals organitzats per l’A. C. Falla Ramón y Cajal.

Els representants de la comissió van presidir un sopar familiar en el casal El Masclet, que va servir d’avantsala del que serà la gala dels Jocs Florals; concurs i deliberació de jurats que es farà dijous que ve, 7 de març

Amb un total de 20 poemes inscrits en diverses categories, des d’adult i infantil (A i B) fins a participants majors i menors d’onze anys, s’evidencia el vigor i la vitalitat d’este tradicional certamen cultural. La diversitat i qualitat de les obres presentades subratllen la riquesa artística que caracteritza als fallers i falleres de Torrent.

El regidor de Cultura, Falles i Turisme, Aitor Sánchez, va clausurar l’acte amb paraules d’estímul cap a la lectura i l’escriptura lírica, destacant la seua importància en la promoció de l’art i l’expressió. A més, va expressar el seu sincer agraïment a la comissió organitzadora per la seua incansable labor i dedicació en la realització d’este concurs cultural tan arrelat a la ciutat.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.