José María Díaz, guanyador del certamen de pintura ràpida “Godella i el seu entorn”

José María Díaz es va adjudicar el primer premi del certamen de pintura ràpida “Godella i el seu entorn” que es va celebrar durant la jornada d’ahir pels carrers i paratges de la localitat de l’Horta Nord.

Díaz va ser mereixedor dels 1.000 euros, premi en metàl·lic d’este concurs que va complir la seua dinovena edició.

Les obres de Julián Maroto i Guillermo Santana també van ser molt ben valorades per l’expert jurat, presidit per la regidora Tatiana Prades. De fet, Maroto i Santana van acabar en segona i tercera posició, respectivament, en la valoració final.

Manuel Chiva, per part seua, es va adjudicar el premi a la millor obra d’un artista local, valorat en 500 euros.

D’altra banda, en la categoria infantil, Leire Santín es va emportar el primer premi per davant de Miriam Corell i Lucía González.

Tatiana Prades, regidora de Cultura de Godella, ha destacat el bon moment que travessa aquest certamen de pintura ràpida: “Cada any gaudim d’una jornada apassionant amb desenes de pintors en cada racó del municipi que plasmen l’encant de Godella en les seues obres”.

“De nou, un any més, hem vist el bon fer de tots els participants en una jornada dominical en la qual l’art i la pintura han sigut els grans protagonistes”, ha afegit la regidora.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.