La balladora Adriana Bilbao i la màgia de Jorge Blass acomiaden el mes d’octubre a l’Auditori de Torrent

L’Auditori de Torrent tanca la seua programació d’octubre amb dos grans espectacles de flamenc i màgia

Este cap de setmana l’Auditori de Torrent acollirà l’espectacle “Ferro” d’Adriana Bilbao, i “La Màgia de Jorge Blass”.
“Ferro” obrirà el teló el cap de setmana i podrà veure’s el divendres 30 a les 20.30 hores. Es tracta d’un relat sobre els treballadors, la migració, el flamenc, els andalusos, la cultura basca, les dones… Una proposta innovadora en la qual gaudirem del ball d’Adriana Bilbao. Es tracta d’un ball definit dins del flamenc més tradicional, però que al seu torn resulta innovador en explorar nous codis a través d’un moviment elegant i subtil.
A més, en aquesta obra, Adriana busca col·laboracions amb artistes d’altres disciplines, com amb el músic i cantautor d’Iparralde, Venda Achiary.
El dissabte 31 a les 20.00 hores serà el torn de Jorge Blass, el qual realitzarà sorprenents il·lusions en una hora i mitja d’espectacle de màgia per a tota la família. Un xou amb efectes impossibles i visualment espectaculars, amb aparicions, desaparicions, levitacions impossibles i màgia interactiva en la qual el públic és el protagonista. Tot això embolicat en un halo de misteri i una cuidada estètica que aconseguirà que tornem a il·lusionar-nos i somiar amb l’impossible.
Jorge ha recorregut el món amb els seus espectacles, actuant a Las Vegas, Hollywood o Shangai. A més els seus espectacles han sigut premiats amb la Vareta Màgica d’or en Monte Carlo i el Premi Siegfried and Roy a Las Vegas.
Les entrades estan a la venda en www.auditoritorrent.com i en les taquilles de l’Auditori en horari de: dijous de 17.00 a 20.00 hores i divendres d’11.00 a 13.00 hores i des de les 2 hores abans del començament de cada espectacle.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.