La III Fira de la Salut arriba al Parc de La Granja amb més de 30 punts informatius i activitats de dinamització en matèria de salut

Ja és una activitat marcada en el calendari municipal i esperada per la ciutadania. 

L’Ajuntament de Burjassot, des de la Regidoria de Sanitat, dirigida per Isabel Mª Mora, ja ho té tot preparat perquè dissabte que ve 27 d’abril, de 10.00 a 14.00 hores, el Parc de La Granja aculla la III Fira de la Salut de Burjassot.

Enguany es comptarà amb la participació de més de 30 entitats vinculades al món de la salut, tant del municipi com de fora, que posaran els seus punts informatius amb l’objectiu de donar-se a conéixer i de donar a conéixer totes les accions que desenvolupen, des de diferents àrees de la salut, pensant a poder oferir la seua ajuda o servicis a la ciutadania. Així mateix, també participaran diferents serveis de l’Ajuntament com el SASEM-Xarxa Salut, el ADI o la UPCCA, entre altres.

A més visitar estos punts informatius, les veïnes i els veïns que acudisquen a la fira podran participar en les activitats programades que inclouran animacions infantils i juvenils, jocs, iniciació a la marxa nòrdica, pintacares activitats físiques…i així un llarg etcètera d’accions, totes elles vinculades amb el món de la salut i la sanitat.

Una vegada oberta la Fira, a més d’estes ctivitats, sobre les 10.00 hores, tindrà lloc la xarrada informativa sobre la marxa nòrdica a càrrec del Doctor Xavier Marí i, a les 11.00 hores, la relacionada amb la “Dieta mediterrània i la salut cardiovascular”, la qual estarà impartida pel Molt Il·lustre Col·legi Oficial de Farmacèutics de València (MICOF).

La tercera xarrada estarà impartida per l’entitat Metges del Món i versarà sobre “L’accés a la sanitat de la població vulnerable”. Serà a les 12.00 hores. Per a finalitzar, sobre les 13.00 hores, es durà a terme un taller d’arts plàstiques per part d’ARCE.

La III Fira de la Salut de Burjassot ha comptat novament amb la participació dels xiquets, xiquetes i joves ja que el cartell de Fira s’ha creat a partir del dibuix guanyador del concurs ideat per la Regidoria de Sanitat; en este cas una obra que pertany a la xiqueta Daniela Luján Fernández qui ha tingut, com a premi, un lot de productes de material artístic.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.