La rehabilitació del Teatre El Siglo de Carlet recuperarà este emblema carletí del S.XIX

El Teatre El Siglo de Carlet obrirà de nou les portes al públic.

L’esdeveniment per presentar el projecte de restauració d’este emblemàtic espai va tindre lloc ahir en un Teatre El Siglo de gom a gom

L’esdeveniment per presentar el projecte de restauració d’este emblemàtic espai. Va tindre lloc ahir en un Teatre El Siglo de gom a gom i va comptar amb la presència del president dela Generalitat, Carlos Mazón.

Projecte de rehabilitació d’este emblema del S.XIX marcat per la conservació històrica i la versatilitat, tal com explicava l’arquitecte encarregat, Alberto Facundo. 

A l’acte, amenitzat per l’actuació de corals carletines, també va estar present la reconeguda actriu Lola Moltó, que es va mostrar emocionada per recuperar esta joia cultural de la ciutat. De la qual el seu besavi va ser mestre d’obres.

L’alcaldessa de Carlet, Laura Sáez, va a subratllar la necessitat de recuperar el patrimoni de Carlet. Que precisament va aconseguir el reconeixement com a ciutat al segle XX pel seu alt nivell cultural. 

Així mateix, Sáez va convidar el presient de la Generalitat a presidir l’any vinent el comité d’honor del centenari del pasdoble Amparito Roca. Estrenat també al Teatre El Siglo.

Una invitació que Mazón acceptà, després de posar en valor la unitat que els pobles de la Comunitat Valenciana han demostrat arran del succés a Campanar.

El projecte de rehabilitació de El Siglo compta amb el suport de la Generalitat Valenciana i es completarà amb la publicació d’un llibre abans de l’estiu i amb un estudi de les possibilitats de restauració del teló de boca del teatre, obra del pintor Ricardo Alós al 1888.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.