L’Ajuntament d’Alboraia lliura les Distincions al Mèrit de Protecció Civil

L’Ajuntament d’Alboraia lliura les Distincions al Mèrit de Protecció Civil de la Generalitat Valenciana

També es van entregar reconeixements pels agraïments i felicitacions de veïns del municipi a agents de la Policia Local

Ahir es va fer lliurament de les Distincions al Mèrit de Protecció Civil que la Generalitat Valenciana va designar l’1 de març, Dia Internacional de la Protecció Civil.

L’acte va ser presidit per Miguel Chavarría Díaz, alcalde d’Alboraia, que va voler felicitar a totes les forces de seguretat i emergència “que sou ací pel vostre treball cuidant i ajudant a tots els veïns i veïnes d’Alboraia”, a més de “agrair el seu esforç i els seus valors de solidaritat, compromís i civisme”.

A l’acte també van acudir el regidor de Seguretat, Sebastián Torres Adán, la regidora de Turisme i Platges, Raquel Casares Dolz, i membres de la Corporació Municipal.

A més de les Distincions al Mèrit Civil de la Generalitat, l’Ajuntament d’Alboraia també va voler fer lliurament de reconeixements pels agraïments i felicitacions enviades per veïns del municipi via registre d’entrada o telemàtic.

Es va fer lliurament de diplomes en reconeixement pels serveis del dia 10 i 13 d’abril, un agraïment a un agent per la seua intervenció antidroga i, per a finalitzar, per la ràpida actuació que va permetre salvar la vida d’un home el passat 16 d’abril en Port Saplaya.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia