L’Ajuntament de Guadassuar ja prepara el Concurs de Pintura Ràpida

Es celebrarà el pròxim 16 de gener

L’Ajuntament de Guadassuar ja prepara la desena edició del seu tradicional Concurs de Pintura Ràpida. Però en aquesta ocasió, la seua celebració s’haurà de dur a terme amb totes les mesures de seguretat pertinents. 

A més, s’ha modificat la ubicació de l’arribada dels pintors que normalment es produïa en el Centre Cultural i que en aquesta edició serà en la Plaça de la Generalitat.

El concurs es celebrarà, si les restriccions ho permeten, el pròxim 16 de gener. I els pintors i artistes assistents podran participar des de les nou del matí fins a les dos del migdia. 

Els premis, que estaran en l’exposició, són patrocinats per empreses, particulars i autònoms de la localitat, que aposten per l’art i la cultura. A més, el consistori es queda tots els anys amb una obra que adorna les parets dels edificis municipals. 

Per a tot aquell que vulga participar, la inscripció es realitza el mateix dia del concurs. De moment, no es planteja una inscripció prèvia, ja que l’Ajuntament de Guadassuar confia en que les restriccions de mobilitat ja s’hagen alçat en aquesta data.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.