L’Ajuntament de la Pobla Llarga va fer la seua VIII Gala  Educativa de la localitat 

A la gala es donaren diversos reconeixements i premis literaris 

El passat divendres 19 d’abril va tindre lloc la VIII Gala Educativa.

Aquest any l’acte ha  sigut a càrrec de la regidora Verònica Moragues Sancho qui ha volgut donar-li una  visió diferent, donant visibilitat a la inclusió de persones amb diversitat funcional.

Com  cada any aquest acte dona reconeixement als millors expedients acadèmics del curs  anterior, fa entrega de premis dels diversos concursos literaris i homenatge a la  trajectòria educativa de la direcció dels centres CEIP Sanchis Guarner, Centre  d’Educació de persones adultes i IES Pere D’esplugues. 

La gala educativa és un esdeveniment important a la programació d’actes de la  localitat, ja que en la seua VIII edició, continua valorant la importància de l’esforç a  l’educació, per això aquest any, des de la regidoria d’educació ha volgut incloure els  centres d’educació especial, fent partícip al Centre Ocupacional “El Castellet” qui va  realitzar dues actuacions a aquesta gala, com l’educació a l’àmbit de la música, qui va  actuar El Grup de Corda de l’escola de música de la localitat. 

“En primer lloc, cal donar l’enhorabona als guanyadors i a les guanyadores dels  diferents certàmens literaris, així com, en segon lloc, als xiquets i xiquetes que s’han  esforçat durant els anys d’estudi a primària per a traure el seu millor rendiment  acadèmic i finalitzar amb les homenatjades per participar en aquest acte” ens comenta la regidora d’educació Verònica Moragues.

“Des de l’Ajuntament de la Pobla Llarga  cada any intentem que aquesta gala siga més diversa i inclusiva per a que poc a poc  l’educació guanye el seu terreny”. “Estic molt contenta de formar part d’aquest acte i  més enguany que ha sigut la meua primera vegada en dur-ho a terme” “Tots junts  fem educació, fem poble i fem camí” afirma Verònica.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.