L’Antic Mercat alberga “Social Animal”, dansa gratuïta per a tots els públics

Divendres que ve 18 de desembre, en vespres ja de Nadal, els ciutadans i ciutadanes de Burjassot de totes les edats tenen per davant un bon pla per a la vesprada. L’antic Mercat albergarà l’espectacle “Social Animal”, que arriba a Burjassot amb la companyia Titoyaya Dansa. Es tracta del primer xou de la companyia valenciana creat enterament per a carrer i espais no convencionals. L’espectacle, de dansa, començarà a les 18h i, encara que l’entrada és gratuïta, és necessari reservar invitació a través d’aquest ENLLAÇ: https://carpeta.burjassot.org/invitaciones/

Es tracta d’un espectacle de dansa de proximitat on els ballarins, entre els quals es troba el burjassotenc Salvador Rocher, conviden a tots els assistents a participar, des de la primera escena. La composició, el moviment i els textos creats per Xavi Puchades giren al voltant d’una idea principal: l’empatia, i per aquest motiu els ballarins busquen una persona entre el públic perquè els ajude a realitzar una acció, a completar el que ell o ella no poden fer solos. És una acció senzilla, que connecta a espectador i intèrpret d’una forma relaxada i que provoca, a més, la complicitat del qual observa des de fora.

Igual que en tots els esdeveniments culturals programats per l’Ajuntament de Burjassot, el protocol COVID 19 estarà activat. Així, l’ús la màscara és obligat per a tots els assistents, des dels 6 anys, durant tot l’espectacle. Hi haurà zona de desinfecció i presa de temperatura a l’entrada del recinte i l’acomodació en els seients estarà preasignada. No es podrà menjar ni beure en el recinte del Mercat i s’observaran la resta de mesures reglamentàries de distància social. Així, amb precaució, però amb seguretat, l’Ajuntament de Burjassot aposta en aquests temps per la cultura, segura i per la promoció dels artistes locals i gent de la cultura vinculada al municipi.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.