L’Ecoparc mòbil de la Emtre estarà a Burjassot del 15 al 17 d’octubre

L’Ecoparc mòbil de la Emtre no podia faltar a la seua cita amb Burjassot el mes d’octubre. En aquest 2020, aquest servei de l’Entitat Metropolitana per al tractament de Residus, ha visitat el municipi al llarg de tots els mesos, a excepció d’aquells en els quals la població va estar confinada per la pandèmia de la Covid-19.

Així, a l’octubre, l’Ecoparc estarà a Burjassot del dijous 15 al dissabte 17, en el seu enclavament habitual, en l’aparcament de les Palmeres, al costat del Mercat Municipal l’Almara i el seu horari serà de 10.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 19.00 hores, dijous i divendres, mentre que el dissabte el seu horari serà de 10.00 a 13.00 hores.

Les visites de l’Ecoparc faciliten en gran manera el reciclatge a les veïnes i els veïns de Burjassot de xicotets electrodomèstics que tenen a casa i que ja no funcionen, pintures, dissolvents o càpsules de café, entre altres elements. També es poden depositar llibres i revistes, piles, termòmetres, oli de motor i de cuina, reactius de laboratori, aerosols, aparells electrònics, bombetes, cartutxos d’impressores, telèfons mòbils i carregadors, bateries, DVD/CD o envasos contaminants, entre altres.

L’Ecoparc mòbil de la Emtre fa parada mes a mes gràcies al treball de l’Oficina de Sostenibilitat Local, coordinada des de l’àrea de Transició Ecològica per l’Alcalde de Burjassot, Rafa García.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.