L’Eliana presenta el Festival Estiu a la Torre 2024


El pròxim dissabte 8 de juny començaran les actuacions que componen el cartell de música en directe per a l’estiu a la Torre del Virrei.

L’Ajuntament de l’Eliana ha presentat aquest matí la programació del cartell del Festival Estiu a la Torre.

Compost per actuacions musicals en directe que es desenvoluparan durant els mesos de juny a agost d’enguany.

L’escenari, com és habitual, la Torre del Virrei. Un espai únic, entranyable i amb història. “Un lloc perfecte per a trobar-nos amb la música en majúscules”, ha explicat l’alcalde de l’Eliana, Salva Torrent.

Músiques del món, el mes de juny; les trobades de Jazz, el mes d’agost i el festival Pinzellades Flamenques (que va per la 23a edició) i que tancarà el festival el 31 d’agost. Unes actuaciones que es completen, a més, amb les tradicionals actuacions del Cor de l’Eliana i l’Escola Coral de l’Eliana i, per descomptat, podrem gaudir també de la clausura de la XIX edició del Festival 5 Segles de Música.

També està organitzat el tradicional sopar de la Nit de Sant Elies, amb actuació musical, organitzat pel CEL. Tota la programació estarà disponible en www.leliana.es i les entrades es podran adquirir a través de www.elientrada.es. L’alcalde de l’Eliana ha convidat “a tots els elianers i elianeres així com a tot el públic en general a gaudir de bona música durant els mesos d’estiu en un entorn incomparable”.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.