L’Hospital d’Alzira rep una donació de la Associació del Càncer d’Algemesí

L’Hospital d’Alzira rep una donació de la Associació del Càncer d’Algemesí destinada a docència i investigació oncológica

Amb aquesta donació l’Hospital de la Ribera oferirà especialització a les seues infermeres oncològiques i continuarà la realització d’assajos clínics en càncer

L’Hospital Universitari de la Ribera ha rebut, aquest matí, una donació de 9.000 euros per part de la Associació del Càncer d’Algemesí (Asocalge).

La quantitat donada és fruit de les iniciatives benèfiques i solidàries que Asocalge ha dut a terme durant 2021 amb la finalitat de donar suport a la investigació oncològica en diversos centres sanitaris.

El Servei d’Oncologia de l’Hospital Universitari de la Ribera té previst destinar aquesta donació a oferir formació especialitzada en Oncologia a les seues infermeres i a poder donar continuïtat al treball de la data manager o coordinadora d’assajos clínics, requisit fonamental per a poder participar en la realització d’assajos clínics.

“L’objectiu últim d’aquestes iniciatives és el de continuar avançant en el desenvolupament de l’Oncologia per a oferir als nostres pacients una atenció excel·lent i especialitzada. La participació en un assaig clínic pot suposar una oportunitat de rebre una alternativa terapèutica que podria ser més eficaç que el tractament convencional”, ha assenyalat la Dra. Teresa Taberner, coordinadora del Servei d’Oncologia de l’Hospital de la Ribera.

Cal recordar, en aquest sentit, que l’Hospital d’Alzira ha diagnosticat en 2020 prop de 1.200 casos de càncer.

La donació realitzada per Asocalge, de mans de la seua presidenta i de la seua secretària general, Emilia Ferragud i Amparo Graner, respectivament, ha sigut recollida pels facultatius del Servei d’Oncologia del centre alzireny, que han estat acompanyats per la gerent de l’Hospital, Dra. Liliana Fuster.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia