L’IVC obri una nova convocatòria de ‘Curts Comunitat Valenciana’

A partir d’aquesta convocatòria l’IVC elaborarà dos catàlegs anuals de ‘Curts Comunitat Valenciana’, el primer volum del qual es publicarà al gener i el segon al juny

El termini per a presentar els curtmetratges a aquesta convocatòria finalitza el 22 de novembre de 2020

L’Institut Valencià de Cultura, a través de la Direcció Adjunta d’Audiovisuals i Cinematografia, obri una nova convocatòria de ‘Curts Comunitat Valenciana’ amb l’objectiu d’editar un catàleg format per una selecció dels curtmetratges més destacats realitzats per directors i directores del nostre territori, que serà difós tant en l’àmbit autonòmic com a escala nacional i internacional.

Com a novetat, a partir d’aquesta convocatòria l’IVC elaborarà dos catàlegs anuals de ‘Curts Comunitat Valenciana’, el primer volum dels quals es publicarà al gener, i el segon al juny, amb un màxim de 6 curtmetratges per cada un d’aquests. L’IVC realitzarà promoció de cada catàleg de curtmetratges per un període de dotze mesos.

Entre els requisits consta que han de ser obres produïdes després de l’1 de febrer de 2020, que el director/a o productor/a han de ser nascuts o residents en el territori valencià i que la duració màxima ha de ser de 30 minuts.

El termini per a presentar els curtmetratges a aquesta convocatòria finalitza el 22 de novembre de 2020 a les 23.59 hores. La inscripció s’ha de fer en línia a través de l’enllaç http://ivac.gva.es/foment/foment-curtmetratge-valencia/curts-cv i també en el web de l’IVC.

L’Institut Valencià de Cultura té encomanat, entre altres tasques, el foment de la difusió i internacionalització de l’audiovisual valencià.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.