Mareny Blau acull demà la primera Fira Stocks d’Estiu

La iniciativa, de l’associació Arrima’t, compta amb la col•laboració de l’Ajuntament de Sueca

FiraSueca, 06/08/2015/ Demà divendres, a les 20 hores, s’inaugurarà en el Mareny Blau la primera Fira Stocks d’Estiu, organitzada per Arrima’t, Associació de Comerç i Serveis de Sueca, amb la col•laboració de l’Ajuntament. Este matí ha tingut lloc la presentació de l’esdeveniment davant dels mitjans de comunicació per part de l’alcaldessa de Sueca, Raquel Tamarit; el regidor de Comerç, Pau Roselló; i el president de l’Associació, Tony Landete, qui ha volgut felicitar a la nova corporació municipal i ha agraït la col•laboració de l’Ajuntament i de la nova diputada provincial de Turisme, Pilar Moncho, per a la realització d’esta Fira. “Sabem que el Mareny Blau disposa d’una reduïda oferta comercial, bàsicament són tot botigues d’alimentació i, per això, hem volgut presentar allí totes les possibilitats en productes i servecis que oferix Sueca per a potenciar les compres en el nostre municipi entre els estiuejants. Al mateix temps, com estem en època de rebaixes, els comerços poden liquidar tots els stocks que tinguen oferint molt bona qualitat a un millor preu”, ha explicat Landete. Per la seua banda, Arrima’t facilitarà també als visitants uns fullets informatius sobre tots els comerços que pertanyen a l’associació, agrupats per sectors, per a donar a conéixer l’àmplia oferta comercial i de serveis de Sueca.

Cartell fireta Estiu 2015
Cartell fireta Estiu 2015

En la primera Fira Stocks d’Estiu participaran 10 comerços: Babysel, Es tracta de Tortaes, Maxi Bebé, Menuda Roba, Mes Guapa, Mobaby, Monmamá, Natur Perfumes, Pirulet@ i Prestigio Moda & Complementos. A més, s’oferirà als visitants animacions infantils i unflables per als més menuts. El regidor de Comerç, Pau Roselló, ha remarcat “el suport constant al comerç local i a totes les iniciatives que servisquen per a dinamitzar les vendes dels productes del nostre municipi. Volem que els estiuejants, molts d’ells de fora de Sueca i els pobles veïns, coneguen l’oferta del nostre municipi per a evitar que es desplacen a altres superfícies comercials. Desitge que esta iniciativa siga tot un èxit i que acudisquen moltes persones a visitar-la i a realitzar les seues compres”. Per la seua banda, l’alcaldessa de Sueca, Raquel Tamarit, ha remarcat la importància d’activitats com esta. “Sempre he destacat la gran varietat comercial i la qualitat que oferix la nostra ciutat, amb el plus afegit que t’aporta el comerç de proximitat. M’agradaria incidir en que els protagonistes d’açò són els comerços que són els que tenen, a través d’Arrima’t, estes iniciatives, i des de l’Ajuntament el que fem és recolzar-los. Em pareix molt important que les associacions es moguen i busquen projectes. Eixa complicitat entre associacions i Ajuntament és molt important i ha de continuar així”.

La primera Fira Stocks d’Estiu se celebrarà, del 7 al 9 d’agost, en el passeig marítim del Mareny Blau. L’horari serà el següent: el divendres i dissabte, de 18 a 24 hores, i el diumenge, de 18 a 22 hores.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.