Meliana fa una actuació d’asfaltatge de trams de carrers molt deteriorats

Asfaltatge03221

Durant el mes de març, l’Ajuntament de Meliana ha realitzat una primera fase de reparació i asfaltatge de trams de carrers molt deteriorats a l’espera d’una actuació més integral. Concretament als carrers Immaculada, Viver, Parroc Francesc Gil, Calvari, Blasco Ibáñez i Misericòrdia. El conjunt de la inversió ha sigut de 48.400 €. Aquesta actuació es va adjudicar a final del 2021, abans de tancar l’execució pressupostària, per a aprofitar diferents sobrants d’altres projectes.

 Com explica l’alcalde i responsable d’Urbanisme, Josep Riera: “des del Departament d’Urbanisme estem treballant en dos línies d’actuació pel que fa al paviment dels carrers i les places del municipi. D’una banda, actuacions de reparació més enllà del manteniment bàsic en una sèrie de trams que es troben més deteriorats i, de l’altra, l’actuació integral en diversos carrers que afecta tant el sanejament com les voreres i el paviment”. En aquest segon cas, ja s’han iniciat les obres a l’avinguda de la Senyera i s’està redactant el projecte d’actuació per als carrers Aragó, Providència i Cervantes.

Pel que fa a les reparacions parcials, el responsable detalla: “l’oficina tècnica està preparant una segona fase per tal de donar resposta a aquells trams on no s’ha actuat en aquesta primera”. En paral·lel, també s’està preparant l’actuació en l’àmbit del passeig Joanot Martorell, més delicada per la presència de l’arbrat, i hi haurà una actuació integrada al nucli de Roca amb motiu de les actuacions en el clavegueram. Alhora, s’estan elaborant propostes per actuar en alguns camins rurals.

Així, conclou Riera: “hi ha una planificació de conjunt en el tractament dels diferents vials del municipi per a tractar de donar una resposta com més completa millor”. En aquest sentit, en breu es licitarà també l’obra de millora dels accessos al nucli de Nolla.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia