Milers de visitants s’acosten a Sollana per gaudir de la gastronomia i la cultura


Encara no havia obert les seues portes i la gent ja esperava al carrer per començar a gaudir de “Menjat Sollana”. Després del tall de cinta per part de les autoritats, l’alcalde, Jose Vicente navarro i la diputada Pilar Moncho; la zona de tapes ja presentava aquest aspecte.

11 comerços han participat d’aquesta quarta edició, oferint una amplia varietat de tapes i productes als visitants: Forns, Carnisseries, restaurants i bodegues han apostat per Menjat Sollana.

La iniciativa agrada a veïns i visitants que no dubten en repetir.

En aquesta edició, cada estand ha venut els seu tiquet a un euro.

Però a banda de la gastronomia, les activitats lúdiques i culturals també han tingut un paper protagonista: en “menjat Sollana” no han faltat les actuacions en directe i també un servei de ludoteca per als menuts de casa.

L’Humorista Eugeni Alemany, hi va ser el primer en actuar en l’escenari de “Menjat sollana”, en ser l’encarregat d’inaugurar la fira.

El dia de la inauguració, les autoritats aprofitaren per visitar els estands i saludar als participants. Alcalde i diputada, destacaren la importància que la fira té també per al turisme.

Amb més visitants que les darreres edicions; és a dir més de 5.000, Sollana tanca amb èxit aquesta aposta per la gastronomia, la cultura i el turisme.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.