Mislata rep el programa cultural ‘Quina Marxa’ amb un gran èxit de convocatòria

La programació, dirigida al públic més jove de la ciutat per a donar la benvinguda al nou curs, va finalitzar amb un multitudinari concert del grup de rock infantil Ramonets

La programació cultural ‘Quina Marxa’, dirigida a xiquets i xiquetes, va omplir els carrers i places de Mislata per a donar la benvinguda al nou curs escolar.

El divendres i dissabte, 14 i 15 d’octubre, va arribar a diferents punts de la ciutat la programació organitzada per la regidoria de Cultura que va permetre gaudir, juntament amb la família, d’activitats d’educació viària, música, jocs, tallers, berenar i el multitudinari concert de Ramonets.

L’alcalde de Mislata, Carlos Fernández Bielsa, ha afirmat que “a Mislata els xiquets i les xiquetes compten, per això ens hem convertit també en una ciutat referent en polítiques per a la infància”.

La programació cultural de ‘Quina Marxa’ va començar el divendres a la vesprada amb diferents activitats d’educació viària al Parc Infantil de Trànsit i després amb el DJ Pablo Guerola en la plaça Constitució.

El matí del dissabte, i enfront del Centre Cultural, la companyia Guixot de 8 va portar jocs tradicionals i originals de fabricació pròpia i construïts amb material recuperat.

Al migdia la companyia Rebombori Cultural va realitzar un teatre de titelles i un taller de maquillatge i globoflèxia. La vesprada va començar amb una cercavila de pirates gegants, de la Factoria d’Idees i Creacions, que va recórrer diferents carrers de Mislata fins a arribar a la plaça 9 d’Octubre pel carrer Major. Una vegada en la plaça es va repartir orxata i fartons per a berenar a tot el públic assistent.

El plat fort de la vesprada va vindre amb un reeixit concert de Ramonets que va omplir la plaça de la Constitució. La banda de rock infantil i en valencià va fer saltar, cridar i moure’s a tot el públic assistent, des dels més xicotets fins als més grans. La jornada va acabar amb el sorteig de dues bicicletes entre totes les persones que havien assistit al llarg dels dos dies d’activitats

Comenta la notícia