Només 20 forns es mantenen oberts a la ciutat d’Alzira

Tot el territori valencià està patint la desescalada comercial i econòmica i això es reflexa en la quantitat de comerços que han hagut de tancar les seues portes.

El sector del pa, no és menys sensible i segons les últimes informacions conegudes, Alzira ha passat de tenir prop de 60 forns tradicionals a tenir una vintena, a hores d’ara. En l’últim any la ciutat ha vist tamcar sis forns

Junt a l’augmnet de compres familiars en les grans superficies es suma la pujada de preu de les matèries primes. La qual cosa augmenta també els costos als comerciants.

Segons ha assegurat el president del Gremi de Forners d’Alzira, Juan Carlos Tormo, ser forner ja no és un negoci que siga factible per a la gent jove ja que és un ofici molt sacrificat. Per la qual cosa el model de negoci familiar que ha predominat en el sector no té relleu generacional o, simplement, els nous hàbits de consum se sumen a les decisions de tancar.

Tormo ha sentenciat que el sector no té esperances de remuntar i que tal volta en breu altres forns decidiran tancar per falta de relleu professional.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.