Pedro Sánchez anuncia la seua decisió de seguir com a president del Govern

Després de cinc dies de reflexió, Pedro Sánchez ha decidit continuar al capdavant de la presidència del Govern espanyol.

En una declaració institucional des de les escalinates del Palau de La Moncloa, Sánchez ha anunciat que posarà en marxa polítiques de “regeneració democràtica” per a combatre els “atacs indiscriminats”

En una declaració institucional des de les escalinates del Palau de La Moncloa, Sánchez ha anunciat que posarà en marxa polítiques de “regeneració democràtica” per a combatre els “atacs indiscriminats” i evitar que el joc polític es convertisca en un exercici de “odi, insídia i falsedats contra terceres persones”.

La decisió de Sánchez arriba després d’un període d’incertesa i preocupació en les files socialistes, amb mostres de suport al carrer i un Comité Federal que va recolzar fermament el seu lideratge. El president del Govern ha anticipat la seua decisió al rei Felip VI i ha rebut el suport dels seus socis parlamentaris, excepte Junts, els qui s’han compromés a sostindre la legislatura.

L’anunci de Sánchez es produïx després de cancel·lar la seua agenda pública per a reflexionar sobre la seua continuïtat en el càrrec, després de l’obertura de diligències prèvies contra la seua esposa per presumpte tràfic d’influències i corrupció en els negocis.

Ara, amb el suport del seu partit i els seus socis d’investidura, Sánchez es compromet a seguir avant amb la seua agenda política, enfocat a impulsar la regeneració democràtica i enfrontar els desafiaments actuals del país.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.