PODEM i PSPV inclouran ajudes al comerç i les associacions en els pressupostos de Xirivella

L’equip de govern entén que el comerç local i el teixit associatiu són dos pilars fonamentals i termòmetre de la vitalitat de Xirivella. Són dos sectors que han patit i continuen patint les conseqüències de la pandèmia i per eixe motiu es preveu destinar dos plans extraordinaris de reforç a la seua activitat amb una dotació de 180.000 euros. L´augment significatiu de les partides de Serveis Socials i les destinades a neteja viària i d’edificis són altres mesures destacades en el pressupost.

També s’ha acordat contemplar una partida per a la rehabilitació d’un habitatge de propietat municipal que quedarà a disposició dels Serveis Socials per a la seua assignació a persones en situació de vulnerabilitat.

Aquestes mesures s’uneixen a les ja anunciades de congelació dels impostos, taxes i preus municipals, que busquen repercutir el menys possible en les veïnes i veïns la manca d’ingressos prevista en l’actual exercici.

D’aquesta manera es dóna per tancada la negociació dels pressupostos al sí del govern municipal i en les pròximes hores es donarà trasllat del seu contingut a Compromís i a la resta de Grups Municipals per tal d’intentar aconseguir el màxim suport possible. Des de l’executiu municipal consideren que són uns pressupostos de continuïtat, sensibles amb la actual situació de crisis derivada de la pandèmia.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.