PP de Torrent demana a Ros que baixe els impostos als torrentinos

Folgado: “Des del PP ens sembla immoral que Ros es negara a baixar impostos als veïns i ara tinga milions d’euros per no executar el pressupost, per a balafiar en passarel·les amb flors i a continuar jugant al monopoly”

“la proposta del PP de Torrent per a 2022 continua sent baixar els impostos als veïns, perquè és possible com així queda patent amb el superàvit de cada any i perquè considerem que és immoral en aquests moments, continuar esprement les butxaques dels ciutadans de Torrent”.

8 d’abril de 2022. El Partit Popular de Torrent ha celebrat hui un Despatx d’Amparo Folgado al Carrer, que s’ha traslladat en aquesta ocasió en la Plaça Major de Torrent.

Una de les principals preocupacions que han transmés els ciutadans hui a Amparo Folgado és sobre la inflació i l’escalada de preus, sobretot en productes de primera necessitat, així com la pujada del gas, la gasolina i la llum. Molts dels veïns no entenen per què el govern de Pedro Sánchez i el de Jesús Ros, no baixen els impostos.

La portaveu dels populars ha lamentat, després d’haver donat compte el Sr. Ros al Ple municipal del superàvit generat en 2021, que no s’hagen baixat els impostos en 2021. “Des del PP ens sembla immoral que Ros es negara a baixar impostos als veïns i ara tinga milions d’euros, per no executar el pressupost, per a balafiar en passarel·les amb flors i a continuar jugant al monopoly”, ha afirmat Folgado.

Pel que, la portaveu del PP ha reiterat que “la proposta del PP de Torrent per a 2022 continua sent baixar els impostos als veïns, perquè és possible com així queda patent amb el superàvit de cada any i perquè considerem que és immoral en aquests moments, continuar esprement les butxaques dels ciutadans de Torrent”.

La proposta dels populars plantejada a la fi de 2021 i que ara reafirmen és la baixada de l’IBI, l’IAE, l’Impost de Circulació i el ICIO. Una rebaixa d’impostos de 1,7 milions d’euros als torrentinos, proposta pel PP, que és possible realitzar, vist que el superàvit una vegada més, per no haver-se executat gran part del pressupost arriba quasi als 20 milions d’euros.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia