Primer premi del Concurs al millor sainet per a la falla El Perelló Tro i Flama

El Centre Cultural Bernat i Baldoví fou l’escenari un any més de l’entrega dels premis del concurs de Sainets.

A més dels ja tradicionals “Socarrats, Latorre, Ortolàs i Nelos” també s’ha fet entrega en aquest acte del reconeixement a la participació dels més menuts de les falles Plaça de Cervantes, Sucro, Verge de Sales, El Portal i Avda. 18 de Juliol en la IV Mostra de Teatre Infantil. 

L’acte va estar presidit per l’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, la presidenta de la Junta Local Fallera, Lorena Sendra, i les Falleres Majors, Ainhoa Oltra i Amanda Torremocha.

L’acte començà amb una presentació en imatges dels treballs realitzats per les deu comissions que han participat al concurs de sainets en el present exercici.

Les mencions especials a actriu secundària van ser per a Esther García –de la Falla Avda. 18 de Juliol- i Júlia Martínez –de la Falla Tro i Flama-. I el Premi Juan Ortolà a millor actriu secundària va recaure en Laura Biendicho –de la Falla Sucro-.

En la categoria masculina, les mencions especials a actor secundari van ser per a Vicent Vallet –de la Falla Plaa de l’Ajuntament- i Oscar Bonet –de la Falla Verge de Sales-. El Premi Juan Ortolà a millor actor secundari fou per a Salvador Micó –de la Falla El Perelló Tro i Flama-.

Seguidament es feu entrega del premi a la millor direcció, corresponent les mencions especials a Lorena Almodovar –de la Falla Sucro- i Rafael Colomar –de la Falla Avinguda 18 de Juliol-, i alçant-se amb el Premi Enrique Latorre a la millor direcció Pilar Villergas –de la Falla El Perelló Tro i Flama-.

Les mencions especials a actriu principal van ser per a Pepa Capellino –de la Falla Avinguda 18 de Juliol- i Cristina Sendín –de la Falla El Perelló Tro i Flama-. I el Nelo a millor actriu principal fou per a Inma Ortells –de la Falla Verge de Sales-.

En la categoria masculina, les mencions especials a actor principal van ser per a Jorge Vayà –de la Falla El Portal- i Salvador Furió -de la Falla El Perelló Tro i Flama-. El Nelo a millor actor principal va recaure en Sergio Bonet –de la Falla Verge de Sales-.

En la categoria de millor sainet la Falla Verge de Sales conseguí el quart lloc amb “A la dreta de l’esquerra”, mentre que el premi Socarrat al tercer millor sainet fou per a la Falla Plaça de l’Ajuntament amb “Si Florèncio alara el cap!”, i el Socarrat al segon millor sainet fou per a la Falla Sucro amb l’obra “Faustiniano i Cornamenta”.

El Nelo al millor sainet va ser en aquesta XLI edició per a “El tio Canyaules” de la Falla El Perelló Tro i Flama.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.