Quart de Poblet contracta 31 persones en risc d’exclusió social o vulnerabilitat

L’alumnat posarà en marxa els coneixements adquirits en diferents llocs del poble durant un any

L’Escola Taller E.T. Formem Otions Quart 2023 ha començat la segona fase del programa amb la contractació de 31 persones per un període de 12 mesos.

Aquesta fase del projecte, impulsat per l’àrea de Promoció Econòmica i Ocupació de Quart de Poblet, és una de les més pràctiques perquè l’alumnat pot materialitzar els coneixements adquirits realitzant en diferents llocs del poble. Per exemple, l’alumnat de jardineria s’ocuparà de millorar i mantindre els parcs i jardins municipals o el d’obra de paleta realitzarà actuacions de millora, reparació o obra nova en instal·lacions públiques. També s’actuarà puntualment en lampisteria, calefacció i climatització de col·legis i centres públics.

Per descomptat, totes aquestes actuacions estaran coordinades i supervisades pels equips de la Brigada Municipal, l’Oficina Tècnica i el propi Centre d’Ocupació.

En aquests moments el Centre d’Ocupació i Desenvolupament contempla diversos projectes d’ocupació i formació sent els més destacats l’Escola Taller esmentada, i el Taller d’ocupació, existint un alumnat constant de més de 80 persones que utilitzen diàriament les instal·lacions del CED.

Així mateix, l’Ajuntament ja compta amb l’aprovació del pròxim Taller d’Ocupació “Més formació Quart 2023”, el termini de presentació de la qual al procés de selectiu de l’equip directiu (Direcció, docents, professorat de suport i administració) és del 07 al 13 de novembre, a través de la seu electrònica, https://quartdepoblet.sedipualba.es/carpetaciudadana/tramite.aspx?idtramite=17239y de l’alumnat es realitzarà per sondeig en el espai Labora.

L’alcaldessa Cristina Mora ha assenyalat que una de les coses més boniques d’aquests projectes és haver conegut a l’alumnat quan va començar les classes i com uns mesos més tard deixen la seua petjada en molts llocs del poble ajudant a millorar els seus carrers i edificis. Cristina Mora va voler donar-los l’enhorabona personalment i desitjar-los sort.

El projecte, sol·licitat des del l Ajuntament de Quart de Poblet, contempla la col·laboració amb Labora i el Fons Social Europeu +, com a finançadors del programa.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.