Rugby: Paterna Ciències A 15 – 27 CR Inter B

Segon enfrontament en huit dies amb el Paterna Ciències i segona victòria que és la tercera consecutiva per a l’Inter B, victòria que els instal·la en el centre de la taula.

El partit corresponia a la 8a jornada de lliga i es va jugar aquest dissabte en el Camp de “La Coma” de Paterna.

Els Interistas afrontaven el partit amb 21 jugadors disponibles, amb diversos llocs duplicats, tot un luxe per a aquest equip “B”.

Com en el partit de la setmana passada en el nostre camp d’Alzira, el Paterna va escometre la trobada molt lluitadora amb la seua poderosa davantera, la qual cosa no va impedir a l’Inter marcar al llarg del partit cinc assajos de qualitat amb la seua línia de “tres quarts”, dos d’ells anotats en una primera part molt igualada per Pau García i Rafa Donato, que deixava un atapeït marcador de 5 a 10 al descans.

Va arrancar el segon temps i els interistas van cobrar avantatge en el marcador als 9′, per mitjà de Gabriel Alejandro Vázquez (5-15). Als 66′ va ser el jove Rafa Donato qui ampliava el marcador a favor de l’Inter (5-20). A partir d’ací, el que semblava que anava a acabar amb una victòria relativament fàcil, es va anar complicant a causa de les nombroses targetes grogues que rebem i que van complicar moltíssim els canvis de jugadors sense perdre la coherència en el conjunt; l’equip el va acusar sobretot en la “touche”, on té una feblesa manifesta.

Aprofitant tot això, els locals van retallar distàncies en el marcador en el 69′ (10-20) però, encara que el final del partit va ser complicat per a l’Inter, mai va perillar la seua victòria, fins i tot, va aconseguir el seu últim assaig a cinc minuts del final, obra de Gor Sedrakyan, transformat per Saúl Alberola que posava el marcador 10-27. En l’últim minut, el Paterna va anotar el seu tercer assaig que significava el 15 a 27 final.

Malgrat els cinc assajos aconseguits, l’equip va quedar amb la sensació de no haver fet un gran partit però, a part del resultat, cal destacar l’absència de lesions i sobretot la solidaritat i bon ambient dins del grup.

Paterna-Ciències A, 15 : 1) Ribeiro Dos Santos, Guilherme Augusto; 2) Morro Mezquida, Gonzalo; 3) Sagasti Bres Zabalegui, Gastón Hilario; 4) Tolsada Madrid, Alfonso; 5) Martín De La Serra Rodríguez Madridejos, Agustín; 6) Gomar Molina, Joan; 7) Guillot Alarcón, Guillermo (capità); 8) Silvero Doldan, Yoshio Antoian; 9) Romero García-Consuegra, Alberto; 10) Martín Almela, Alejandro Enrique; 11) Aparicio Vega, Antonio; 12) Ordoñez Sánchez, Santiago; 13) Del Riu Fresneda, Juan Manuel; 14) Jubault, Ludovig Erwan i 15) Escorihuela Cebrián, Ricardo.

Suplents:16) González Salvador, Miguel, 17) Aparisi García, Carlos; 18) Pérez Hernández, José María; 19) Vallés Bernal, Juan José; 20) Cuellar Amaya, Jaime Andrés; 21) Gutiérrez Suárez, Christian; 22) Romero Vila, Pau; 23) Moreno Liñana, Victor

CR Inter, 27: 1) Hidalgo García, Borja; 2) Llopis Moreno, José; 3) Martínez Blasco, Francisco; 4) Uriburu Monestir, José Evaristo (capità); 5) Tanase, Catalin Ionut; 6) Fonts, Santiago Lucas Daniel; 7) Benavent Gomis, Abel; 8) García Tur, Pau; 9) Donato Falquet, Rafael; 10) Crespo Fortea, Salvador; 11) Maire Gómez, Hugo; 12) Martínez Martínez, Jaume; 13) De La Torre Simó, Rafael, 14) Orallo Agud, Roberto i 15) Sedrakyan, Gor.

Suplents: 16) Pavía García, Aarón; 17) Ledesma García, Cessar Ramón; 18) Andrés Pla, Carlos; 19) Luján Serrador, Joan Ignasi ; 20) Alberola Ibarra, Saul Vicente; 21) Vázquez, Gabriel Alejandro.