València lliura els honors i distincions als seus fills i filles predilectes i a tres entitats socials

L’Ajuntament ha lliurat, en el marc dels actes per celebrar el 9 d’Octubre, els seus honors i distincions anuals a la coreògrafa Rosángeles Valls, l’escriptor Joan Francesc Mira i l’expresident de la Societat Filharmònica, Ramón Almazán, com a fills predilectes de la ciutat; a la mestra i escriptora Carme Miquel, que ha rebut el nomenament de filla adoptiva a títol pòstum; i a les entitats “Mamás en acción”, l’associació Pro Tercera Edat (PROTED) i l’Associació Valenciana d’Ajuda a la Paràlisi Cerebral (AVAPACE), que han rebut les medalles d’or de la ciutat. 

Les distincions s’han atorgat en un acte solemne celebrat a l’Hemicicle municipal al qual han assistit els regidors i regidores de tots els grups municipals i l’alcalde, Joan Ribó, qui ha dedicat unes paraules als nomenats. 

Per la seua banda, la regidora de Patrimoni i Recursos Culturals, Glòria Tello, ha agraït l’esforç de totes les persones presents, a més de fer referència a la pluralitat existent entre els i les premiades.

La regidora ha tancat la seua intervenció lloant les persones guardonades com a “models d’actuació, de compromís, d’activisme, exemples de trajectòries de les quals pouar saviesa i experiència”.  

En nom de les persones guardonades ha pres la paraula la ballarina i coreògrafa, Rosángeles Valls, qui ha agraït les distincions, en el seu cas, filla predilecta de la ciutat de València.

Rosángeles Valls ha conclòs el seu discurs afirmant que els guardons són “el fidel reflex d’una ciutat progressista i integradora de la qual”, afirma, “cal sentir-se orgullosos”. 

Comenta la notícia