Venda d’entrades i abonaments Palau de la Música

0330 OV-Liebreich. Foto Live Music Valencia

El nombre d’abonats i abonades s’incrementa un 27% respecte a l’any anterior

El Palau de la Música supera la venda de 7.000 entrades en els tres mesos de la passada temporada d’hivern

El Palau de la Música ha encetat l’abonament de primavera, que tindrà la seua pròxima cita este divendres amb el concert de l’Orquestra de València, sota la direcció del seu titular, Alexander Liebreich, i amb l’oboista francés Françoix Leleux. D’esta manera, l’auditori enceta esta temporada amb la tendència positiva d’haver acomiadat la temporada d’hivern amb una millora progressiva de venda de localitats des del començament de la temporada general.  

Un fet que s’ha traduït en la venda de més de 7.000 entrades en els diversos concerts i recitals oferits durant la temporada d’hivern. A esta dada tan positiva, s’uneix el fet que s’ha augmentat un 27% el nombre d’abonades i abonats respecte a l’exercici anterior i, tot allò, amb les especials circumstàncies que han estat envoltant els diversos períodes d’adquisició. 

La presidenta del Palau de la Música, Glòria Tello, ha destacat respecte a este increment que “el públic i, sobretot, les nostres abonades i abonats, estan responent molt positivament a la nostra programació, i hem d’agrair de tot cor la seua confiança”. “Superar les 7.000 entrades venudes en els últims concerts”, ha afirmat Tello, “ens porta a quasi un ple absolut que reafirma la qualitat de la nostra programació, igual que l’increment de les persones abonades i l’interés del públic en la nostra oferta cultural”.

Cal recordar respecte a l’increment d’abonades i abonats que en el període de renovació i adquisició de nous abonaments, es restringia la venda al 75% de l’aforament, i, en el cas de Les Arts i respecte a la sala, es van eliminar 110 localitats per l’ampliació de l’escenari, a causa de les mesures covid aplicades tant a la disposició de l’orquestra sobre l’escenari com a l’eliminació de les butaques laterals. A més, dels abonaments disponibles per a la venda, calia restar el 5% de les localitats de cada concert, així com les cadires de rodes per normativa d’accessibilitat.

Per part seua, el director del Palau, Vicent Ros, ha recordat que el Palau de la Música ha pujat nou llocs en l’últim estudi de l’Observatori de la Cultura, i ha afegit que este increment i millora de les vendes “es veuen reflectides en la il·lusió que desperta el treball del nou director titular, Alexander Liebreich i la qualitat de les directores i directors i solistes internacionals que ens han estat visitant al llarg de la temporada”.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia