Alzira obrirà una nova oficina per ajudar a les empreses locals a sol·licitar els fons europeus Next Generation

Aquest matí ha tingut lloc en un restaurant d’Alzira un desdejuni empresarial consistent en una sèrie de ponències enfocades als Fons europeus Next Generation de la Unió Europea.

D’entre els assistents han estat Eva Blasco, presidenta de la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana, Juan Ángel Poyatos, director general de Coordinació de l’Acció del Govern de la Generalitat i Diego Gómez, Alcalde d’Alzira, qui indica la necessitat de tindre una agenda urbana. “Alzira, un riu de futur” permet al consistori accedir a algunes ajudes europees.

Aquesta agenda constitueix tota una porta d’accés a les ajudes dels fons europeus i, en ella, s’inclouen els projectes que s’han de dur a terme gràcies a estos fons, com a marc estratègic del futur d’Alzira. 

En la seua intervenció al desdejuni empresarial, Gómez ha comunicat la intenció de l’Ajuntament per obrir una nova oficina que ajudarà a les empreses i treballadors autònoms locals a sol·licitar les ajudes que estos fons europeus ofereixen. Una reivindicació històrica de l’associació d’empresaris alzirenya. 

Les ajudes europees next generation apleguen a 120 localitats de tota Espanya. Dues d’elles, de la Ribera: Castelló i Alzira. 

Comenta la notícia